Fotosessie - Fotografie Dries De Mesel

Een fotosessie kan zowel in mijn studio, op locatie als bij jullie thuis. Graag bespreek ik samen met  jullie, jullie wensen om het beste pakket er uit te kiezen. Bel me gerust op 0494 63 21 72 voor een kort overleg.


Mini - € 99 (10 foto's of meer)

Wil je enkele mooie foto's van jezelf om te gebruiken op social media, voor je werk of gewoon iets speciaals voor jezelf dan is dit het juiste pakketje. Je ontvangt minstens 10 volledig afgewerkte foto's. Deze fotosessie duurt minstens een half uur tot een uur. We nemen zeker de tijd die nodig is om de foto's te maken.


Medium - € 149 (25 foto's of meer)

Dit pakketje heeft je één uur tot anderhalf uur  fototijd. Ik ben goed voorbereid en je ontvangt minstens 25 volledig afgewerkte foto's op usb. Een ideaal pakketje voor een portret van je gezin of van jezelf. Deze fotosessie kan in de studio of op locatie.


Maxi - € 199 (50 foto's of meer)

Fotosessie in de studio, op locatie of bij je thuis voor een grotere groep of wanneer je meer foto's wilt. Je ontvangt minstens 50 volledig afgewerkte foto's op usb.

Een fotopakketje geschikt voor je gezin, familie of vrienden op locatie of thuis. + 1 extra usb om uit te delen aan vrienden of familie. Deze fotosessie duurt zo lang het nodig is. We nemen er rustig onze tijd voor.


Deluxe - 3 uur (of meer) - vanaf € 299 (100 foto's of meer)

Wil je een reportage die de sfeer weergeeft van je gezin bij je thuis of op locatie dan is dit de beste keuze. Formelere momenten worden afgewisseld met wat meer informele om spontane en creatieve foto's te maken.

Ideaal als je een tijdsdocument wilt. + 20 prints in een houten bewaarbox. Je ontvangt minstens 100 volledig afgewerkte foto's. Een reportage die je hele leven meegaat! 


Powered by SmugMug Log In